بهترین مارک و برند تلویزیون کدام است؟ تلویزیون چی بخرم؟

بهترین مارک و برند تلویزیون کدام است؟ تلویزیون چی بخرم؟
تصمیمگیری در مورد بهترین مارک تلویزیون یکی از مهمترین فاکتورهای خرید تلویزیون جدید است. با توجه به اینکه برندهای مختلفی در تولید این محصول، فعالیت میکنند و نیز مارک های جدید تلویزیون در سالهای اخیر، لازم است که بهترین تلویزیون 2020 را بهتر بشناسیم تا بتوانیم بهترین انتخاب را داشته باشیم. مدلهای تلویزیون جدید، معمولاً دارای کیفیت و امکانات بالایی هستند و بااینوجود، ازلحاظ قیمت، مناسبتر هستند. برای تصمیمگیری در مورد بهترین مارک تلویزیون و اینکه خرید خوبی داشته باشید به نکات زیر توجه کنید:
- در ابتدا باید سعی کنید، نیازهایتان را برای خرید یک تلویزیون، بهخوبی بشناسید تا به نتیجه خوبی برسید و ببینید کدام برند تلویزیون و با کدام مدل از این محصول میتواند پاسخگوی نیازهای شما باشد.
- بهتر است که به جزییات زیاد توجه نکنید و بدانید که تلویزیونهای مختلف در این مورد، تفاوت چندانی باهم ندارند.
- میزان هزینهای که میتوانید برای خرید یک تلویزیون جدید در نظر بگیرید، در انتخابتان تأثیر بسزایی دارد.
- فضای اشغالشده توسط این محصول را نیز باید در نظر داشته باشید و اینکه بدانید تلویزیون موردنظر شما باید چند اینچ باشد.
- کیفیت تصویر و صدا و سایر ویژگیهای مهم را درجایی یادداشت کنید و در مقایسهتان، به هر محصول امتیاز بدهید تا بتوانید در آخر، از روی این امتیازات به یک نتیجهگیری خوب برسید.
- امکانات خاصی که در برخی مدلها وجود دارد را نیز سبک و سنگین کنید، بهعنوانمثال، با خرید تلویزیونهای اسمارت میتوانید وب گردی کنید و یا اینکه تلویزیونهای گیمر را برای انجام بازی میتوانید تهیه کنید. مهم است که اولویتهایتان را برای خرید تلویزیون، مشخص کنید.
با توجه به موارد عنوانشده، بهترین تلویزیون 2020 معتبر و معروف موجود در بازار را به شما معرفی میکنیم تا برای خرید در بانه بهترین مارک تلویزیون را انتخاب کنید.
تلویزیون سامسونگ
این برند، از بهترین مارکهای تلویزیونی است و علاوه بر تولید این محصول، یکی از غولهای تولیدات الکترونیکی در سطح جهان است که محصولاتی نظیر گوشی موبایل و بسیاری از لوازمخانگی را در سبد محصولات خود عرضه میکند. در سال 2017، تلویزیونهای درجهیک QLED این شرکت به بازار آمد که باوجوداینکه از پنل VA استفاده میکند ولی با یکلایه Quantum Dot بر روی آن، وضوح تصاویر نمایش دادهشده را بیشتر میکند. این پنل ها، دارای یک کنتراست فوقالعاده هستند ولی زاویه دید ضعیفی دارد و به همین علت موجب میشود که در هنگام تماشای تلویزیون از یک زاویه دید غیرمستقیم، کیفیت تصویر پایینتر بیاید. خبر خوب این است که در سال 2019، این کمپانی، یک فناوری جدید با نام Ultra View Angle را در مدلهای خاص خود مثل سامسونگ Q80 / Q80R QLED، سامسونگ Q90 / Q90R QLEDو سامسونگ Q900R به کار گرفت که توانست این مشکل را برطرف نماید.
از مزیتهای قابلذکر برای این تلویزیون این است که دارای کیفیت تصویر بسیار خوبی است و رنگهای بسیار اشباع و نیز رنگ سیاه عمیق را میتوان را در آن مشاهده کرد. تأخیر ورودی که در سالهای پیش وجود داشت، در مدلهای جدید، بهخوبی مرتفع شده و در حد مانیتورها بهبودیافته است. خیلی از مدلهای این شرکت، نرخ تازهسازی متغیر FreeSync را پشتیبانی میکنند که این قابلیت، موجب میشود که از تار بودن تصویر در هنگام بازی، کاسته شود و یکی از دلایل نامگذاری بهترین مارک تلویزیون بر روی آن است.
تصاویری که کیفیت پایینی دارند، با استفاده از فناوری جدید ارتقاء کیفیت تصویر در این تلویزیونها در حد کیفیت 4k نشان داده میشود و میتوان برنامههای کاربردی زیادی را با خرید از فروشگاه سیستمعامل Tizen بهکاررفته در این تلویزیونها که توجه کاربران را به خود جلب میکند، در اختیار داشت. شرکت سامسونگ، دائماً در حال بهروزرسانی محصولات خود است تا بتواند عملکرد این محصولات را بهبود بخشد و حتی در مواردی با ارائه سختافزار جدید، ویژگیهای جدیدی مثل AirPlay را به تلویزیون اضافه میکند و با توجه به اینکه هرساله، فناوری جدیدی به تلویزیون اضافه میشود، این بهروزرسانی یک امتیاز مثبت برای نگهداشتن این محصول در آینده است.
نکته دیگر این است که سامسونگ، مدلهای مختلفی مناسب با هر اتاقی و با هراندازهای باقیمتهای مختلف را در مجموعه محصولاتش دارد که میتواند پاسخگوی هر سلیقهای باشد.
مزایای تلویزیونهای سامسونگ:
- داشتن گزینه مناسبی برای استفاده گیم، حتی در محتواهای HDR، به علت تأخیر ورودی خوب.
- مدلهای زیبا و متنوع.
- توانایی تلویزیون در UpScaling بهصورت بسیار عالی و حرفهای.
معایب تلویزیونهای سامسونگ:
- ازنظر ساختاری در حد متوسط هستند.
- در این تلویزیونها، پرش تصویر وجود دارد.
- صفحهنمایش OLED ندارند.
بهترین مدل تلویزیون سامسونگ تاکنون، مدل Q70R است که از نوع QLED است و پنل VA دارد. میزان شفافیت و کیفیت تصویر، 4k است و در 55 اندازه وجود دارد.
تلویزیون الجی
این شرکت، از پیشگامان تولید تلویزیونهای OLED است که به دلیل داشتن فناوری ساطع کردن نور، میتواند هر پیکسل را بهطور جداگانه روشن و خاموش کند و رنگ مشکی را بهصورت عمیق نمایش دهد. روشن بودن تلویزیون در یک اتاق تاریک باعث میشود که به دلیل نسبت کنتراست نامتناهی فراهمشده توسط فنّاوری این محصولات، کیفیت تصاویر، افزایش پیدا کند که تماشای فیلم را برای بینندگان، وصفنشدنی و خاص میکند. کمپانی LG، در تولید تلویزیونهای LCD و LED با استفاده از پنل های IPS نیز متبحر است که از خصوصیات این تلویزیونها، زاویه دید وسیعتر نسبت به کنتراست کمتر است و شاید بهترین انتخاب برای اتاقهای تاریک نباشند ولی دیدن تصاویر تلویزیون از اطراف تلویزیون، عملکرد عالی آن را نشان میدهد چون در زاویههای غیرمستقیم، تصاویر همچنان دقیق است. محصولات قدیمیتر با سریهای پایینتر معمولاً قیمت کمتری دارند که اگرچه روشنایی کمتری دارند ولی زاویه دید فوقالعادهای دارند.
در پاسخ به این سوال که چه مارک تلویزیونی بخریم؟ می توان گفت، اغلب محصولات تولیدی شرکت الجی، زمان پاسخدهی سریع و تأخیر ورودی بسیار کم دارند و بهترین گزینه برای گیمرها هستند. آخرین مدل ارائهشده به بازار از این شرکت از سری مدلهای OLED، از فناوری رفرش ریت HDMI Forum استفاده میکند که تجربه یک بازی دلانگیز بدون تاری را برای گیمرها فراهم میکند و از قابلیتهای دیگر آن، پشتیبانی از HDMI 2.1 است که انتخاب یک تلویزیون عالی برای آینده طولانی را میسر میسازد.
سیستمعامل بهکاررفته در اغلب تلویزیونهای الجی، آخرین نسخه LG WebOS است که دارای کاربری بسیار آسان و نیز عملکردی راحت است و امکان دسترسی کاربران به برنامههای بسیار با پوشش دهی همه نیازها را فراهم میکند. محصولات سطح بالای این شرکت، ریموت پیشرفته برای حرکت آسان در منوها و انجام فرمانهای صوتی را امکانپذیر میکند. این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که تلویزیونهای دارای پنل IPS میتواند بهعنوان مانیتور کامپیوتر نیز استفاده شود و این به دلیل آن است که chroma 4:4:4 بهخوبی در این تلویزیونها نشان داده میشود. ذکر این مورد نیز خالی از لطف نیست که بدانید وقتی نزدیک صفحه تلویزیون مینشینید، تصویر را بهصورت یکنواخت دریافت نمیکنید و این مزیت، به دلیل زاویه دید گسترده صفحه تلویزیون است و موجب شده است که یکی از بهترین مارک های تلویزیون باشد.
محصولات شرکت الجی، برای تماشای فوتبال و ورزشهای دیگر، بهترین گزینه از بین همه برندها هستند زیرا تلویزیون OLED الجی، تفکیک رنگ بسیار دقیقی دارد که سرعت انطباق بالا را فراهم میکند و این خصوصیات، موجب نمایش بهترین تصویر برای لحظات ورزشی سریع است.
مزیتهای تلویزیون الجی:
- در هر دو مدل تلویزیون LED و OLED زاویه دید بزرگ و پهناوری وجود دارد.
- قابلیتهای هوشمند فراوان.
- طراحی بسیار زیبا و کاربردی.
- دارا بودن پلت فرم خیلی هوشمند webOS 3.5.
عیوب تلویزیون الجی:
- در LED ها، کنتراست ضعیف وجود دارد.
- خاکستری یکنواخت در مدلهای LED.
- نسبت به برخی از برندها مثل سونی، کیفیت متوسطی دارد.
بهترین مدل تلویزیون الجی، C9 است که از نوع OLED است و نوع کنتراست آن، WRGB است. شفافیت تصویر در این مدل، 4k است و در 65 اندازه تولید میشود.
تلویزیون سونی
اولین تلویزیون ترانزیستوری سونی در سال 1960 به بازار عرضه شد و پسازآن، این شرکت یکی از بزرگترین تولیدکنندههای تلویزیون در دنیا لقب گرفت. سونی، همیشه فناوریهای جدیدی در آستین دارد و در 2018، توانست با تلفیق خطوط تولید تلویزیون، به سادهتر شدن انتخاب برای مشتریان کمک کند. این شرکت، برای هر نیاز و سلیقه، محصول متفاوتی ارائه میکند و از سطوح پایین این محصول مثل تلویزیونهای معمولی باکیفیت تصویر 4k تا پیشرفتهترین تلویزیونها با فناوری OLED را عرضه میکند و به همین دلیل، یکی از غولهای تولید تلویزیون در جهان است.
کیفیت و دقت تصویر در تلویزیونهای این برند، نسبت به برندهای دیگر در رتبه اول قرار دارد و تقریباً همه تلویزیونهای آن، کیفیت خوبی دارند و بسیاری از افراد، ان را بهترین مارک تلویزیون می دانند ؛ همچنین عملکرد حرکتی در این تلویزیونها عالی است و مجهز به فناوری ارتقاء محتواهای با وضوح پایین است. برای ارتقاء اغلب تلویزیونها، این کمپانی از نسخه 8 سیستمعامل Android TV بهره میبرد که علاوه بر دسترسی کاربران به فروشگاه Google Play و مشاهده تعداد زیاد برنامه، از سرعت بالاتری نسبت به نسخه قبلیاش نیز برخوردار است که با پردهبرداری از این نسخه از سیستمعامل، بزرگترین عیب تلویزیونهای سونی، یعنی پاسخگویی سیستمعامل رفع شده است.
مزیتهای تلویزیون سونی:
- طول عمر بالای تلویزیون و کیفیت بالای ساخت.
- تصاویر تلویزیون باکیفیت عالی نمایش داده میشود که این مزیت، حتی در تلویزیونهای سطح متوسط این شرکت نیز دیده میشود.
- حرکتها، در تصویر بهخوبی مدیریت میشود.
عیوب تلویزیون سونی:
- قیمت محصولات این شرکت، زیاد است.
- نسبت به محصولات دیگر شرکتها، زاویه دید کمی ضعیفتر است.
- LED ها دارای طراحی بسیار سادهای هستند.
- نسبت به برندهای دیگر، عملکرد پلت فرم اندروید، کندتر است.
بهترین مدل تلویزیون سونی، A9G است. این محصول از نوع OLED است و با نوع کنتراست WRGB و رزولوشن یعنی میزان کیفیت 4k در بازار عرضه میشود و در اندازه 55 اینچ وجود دارد.
تلویزیون فیلیپس
شاید نام فیلیپس را بارها شنیده باشید. این برند نامآشنا، در تولید لوازم برقی مختلفی فعالیت میکند و از سال 1925، به ساخت تلویزیون روی آورد. سه تا از مهمترین خصوصیات و مزایای تلویزیونهای فیلیپس این است که: دارای تصاویر بیهمتایی هستند، صدای خاص و شگفتانگیزی دارند و همچنین از نور محیطی فوقالعادهای برخوردار هستند. این محصول، تصویر بینظیری را برای مخاطب فراهم میکند و باوجود رقبای قدرتمند و تازهنفس کرهای و ژاپنی، در تولید تلویزیونهای مدرن و شیک با تصاویر بینظیر و فناوریهای خاص و منحصربهفرد، پیشقدم است.
یکی از فنّاوریهای خاص که فقط به محصولات این شرکت نسبت داده میشود، فناوری Ambilight است که تنها در تلویزیونهای برند فیلیپس دیده میشود. فناوری فوقالذکر، به این صورت است که یک ردیف led در پشت و لبههای تلویزیون تعبیه میشود که موجب روشن شدن پشت تلویزیون میشود و با ایجاد هالهای از نور، محتوای صفحه را هماهنگ میکند. جلوهای که این ویژگی به اتاق و مکان موردنظر میدهد، موجب بزرگتر به نظر رسیدن صفحه تلویزیون هم میشود.
از ویژگیهای خاص دیگر محصولات این برند این است که با برقراری اتصال به اینترنت در تلویزیونهای هوشمند میتوان عکس و فیلم دانلود کرد و به جستجو در اینترنت پرداخت. سیستمعامل بهکاررفته در تلویزیونهای فیلیپس، اندروید است که کاربری آسانی دارد و برنامههای جالبی در فروشگاه آن موجود است.
در محصولات این برند، کیفیت صدا حرف اول را میزند و Bowers & Wilkins به تولید ساندبارهای داخلی قدرتمند مثل OLED + 903 و یا OLED +984 مبادرت میورزد. کنتراست و دقت تصویر این تلویزیونها در سطح عالی است و تنها مسئلهای که در حال حاضر وجود دارد این است که تلویزیونهای OLED فیلیپس در بازار کشور ما موجود نیست.
مزایای تلویزیون فیلیپس:
- کیفیت تصویر در این تلویزیونها در حد عالی است.
- از فنّاوری Ambilight بهره میبرد.
عیوب تلویزیون فیلیپس:
- بالا بودن قیمت محصولات این برند، از عیوب آن است.
بهترین مدل تلویزیون فیلیپس، 55PUS8303 است که از نوع LED است، رزولوشن یعنی کیفیت آن، 4k است و در سایز 55 اینچ تولید میشود.
تلویزیون Panasonic
شکت پاناسونیک، از قدیمیهای تولید تلویزیون است و بیش از 50 سال در این صنعت، مشغول به فعالیت است. وقتیکه تلویزیونهای پلاسما، رونق داشت، این کمپانی، بهترین محصولات پلاسما و بهترین مارک تلویزیون را تولید میکرد و سردمدار بود؛ ولی اکنونکه این رؤیا به شکست انجامیده است، در صدر تولیدات این شرکت، تلویزیونهای OLED است. سیستمعامل بهکاررفته در این تلویزیونها، هایسنس است که دارای ظاهری صاف و کاربری راحت است. اگرچه برخی از قابلیتهای بهکاررفته در بهترین تلویزیون 2020 در این محصولات به چشم نمیخورد، ولی انصافاً کاربری خوبی دارد و بااینکه بسیار پایهای است، در انتخاب برنامهها، گستردگی و حق انتخاب وسیع وجود ندارد. بهعنوانمثال، میتوان گفت که برنامههای اصلی مثل YouTube و Netflix و برخی دیگر از برنامههای IPTV را میتوانید در اختیار داشته باشید.
جدیدترین تلویزیونهای تولیدشده در این شرکت با فنّاوری OLED 4k، کیفیت تصویر همچنان وجود دارد و اینطور نیست که به خاطر تعبیه امکانات و تواناییهای جدید، کیفیت تصویر نادیده گرفته شود. پنل بهکاررفته در این تلویزیونها، پنل های oled الجی است، ولی توجه به این نکته ضروری است که پردازنده هوشمند HCX PRO Panasonic، دنیای متفاوتی را پیشروی شما ترسیممی کند.
با وجود اینکه تنوع محصولات این شرکت کم است و در بازار ایران نیز مدلهای کمی از آن یافت میشود، ولی کیفیت تصاویر و نیز کیفیت ساخت در مدلهای جدید و پیشرفته آن بینظیر است و متعاقباً، قیمتهای بالایی نیز دارد.
مزیتهای تلویزیون پاناسونیک:
- دوام بالا و نیز کیفیت ساخت فوقالعاده.
- استفاده از رابط کاربری خوب ونیز استفاده آسان.
عیوب تلویزیون پاناسونیک:
- تنوع محصولات این شرکت، کم است.
- محصولات، دارای قیمت بالایی هستند.
یکی از بهترین مدلهای تلویزیون پاناسونیک، GX536 است.
تلویزیون Hisense
این شرکت از سال 1969، در زمینه لوازم الکترونیکی، آغاز به کار کرد ولی رسماً به مدت 10 سال است که در ایالاتمتحده، فعالیت میکند. علاوه بر تولید تلویزیون، لوازم الکترونیکی دیگر مثل یخچال و دستگاه تهویه نیز از تولیدات این شرکت هستند. مدلهای مقرونبهصرفه این شرکت، هرساله بهروز میشود و اخیرا، مدلهای سطح بالایی فراتر از الجی، سامسونگ و سونی در محصولات این کمپانی، به چشم میخورد.
دو ویژگی مهم و قابلتوجه محصولات این شرکت، کیفیت بالای تصاویر و سیستمعامل هوشمند تعبیهشده در ان است و بهترین مدل آن بانام Hisense H9F دارای تصویر بسیار باکیفیت و روشنایی ویژهای است، از دیگر خصوصیات این مدل نمونه، ارائه رنگ مشکی در اتاق کاملاً تاریک و نیز انعکاس تصویر خوب است. تأخیر ورودی در این مدل، بسیار پایین است که گزینه بسیار خوبی برای گیمرها محسوب میشود و عملکرد حرکتی عالی از ویژگیهای بارز آن به شمار میرود.
در این تلویزیون از رابط هوشمند Adroid TV 8.0 بهرهگیری شده که دارای کاربری خیلی راحت است و دسترسی به برنامههای متنوع در google play را آسان کرده است؛ اما باید بدانیم، باوجوداینکه پنل VA در ساختار این محصولات بهکاررفته است، ولی زاویه دید خوبی در این تلویزیونها وجود ندارد و دقت تصویر در زاویههای دید غیرمستقیم، کم است. یکنواختی تصویر نیز در این تلویزیونها با مشکلاتی همراه است و برای طرفداران برنامههای ورزشی ناخوشایند است. این مدل هنوز وارد بازار ایران نشده است ولی مدلهای دیگری از برند هایسنس که در بازار ایران وجود دارد، از کیفیت بالا و قیمت مقرونبهصرفهای برخوردار است و در زمره بهترین مارک های تلویزیون قرار می گیرد.
مزیتهای تلویزیون هایسنس:
- کیفیت تصویر فوقالعاده دارد.
- دارای دستیار صوتی گوگل است.
- از قیمت مناسبی برخوردار است.
عیوب تلویزیون هایسنس:
- ضعف زاویه دید در این تلویزیونها وجود دارد.
- از امکانات محدودی بهره میجوید.
یکی از مدلهای خوب این تلویزیون، مدل 55U7A است که از نوع ULED و با پنل VA ساختهشده و کیفیت تصاویر از نوع 4k است که در اندازه 55 اینچ طراحی و ساختهشده است.
در کل میتوان برای پاسخ دادن به این سوال که چه مارک تلویزیونی بخریم؟ بهترین تلویزیون 2020 را با 3 فاکتور اصلی باهم مقایسه کرد؛ که این 3 فاکتور عبارتاند از:
- تصویر نمایش دادهشده، چه کیفیتی دارد؟
- چه امکاناتی در تلویزیون تعبیهشده است؟
- فناوریهای بهکاررفته در ساخت محصول چیست؟
با توجه به اینکه طبق آخرین آمارها، سه برند الجی، سونی و سامسونگ، پرفروشترین و بهترین تلویزیون های 2020 حال حاضر کشور هستند و توانستهاند رضایت خاطر خریداران را فراهم سازند، میتوان گفت که کارایی هر سه محصول مشابه یکدیگر است و بالاترین کیفیت را در میان مارکهای معتبر و شناختهشده دارند؛ اما موضوع مهمی که در اینجا مطرح میشود، این است که انتظار شما از خرید یک تلویزیون جدید چیست؟ بهعنوانمثال، اگر اندازه و سایز خاصی از تلویزیون را مدنظر دارید، بهتر است به الجی فکر کنید و محصولات سونی را کنار بگذارید؛ زیرا تنوع سایز در تولیدات این شرکت محدود است؛ و یا ممکن است پس از انتخاب برند از روی سایز موردنظر، به این نتیجه برسید که برخی کاراییها در انتخاب شما وجود ندارد و دوباره باید شرکت تولیدکننده محصولتان را تغییر بدهید.
با توجه به موارد ذکرشده در بالا، بهتر است به نکات زیر توجه نمایید:
- اگر در زمره افرادی هستید که از اینترنت استفاده زیادی میکنید و یا هوشمند بودن تلویزیون و بهرهگیری از امکانات مرتبط با آن، برایتان اهمیت دارد، بهتر است که اول به الجی، سپس به سامسونگ و درنهایت به برند سونی فکر کنید.
- «کنترل جادویی»، امکانی است که برای برخی خریداران حائز اهمیت است. بهتر است بدایند که کارایی کنترل جادویی در تلویزیونهای الجی بیشتر و بهتر از تلویزیونهای سامسونگ است و محصولات سونی هم که اصلاً کنترل جادویی ندارند؛ اما میتوانید آن را بهصورت جداگانه برای تلویزیونتان بخرید.
- درصورتیکه میخواهید بین تلویزیونها مقایسه انجام بدهید، این کار را در میان محصولات همان سری داشته باشید، بهعنوانمثال، نمیتوان سری 8 محصولات سامسونگ را با تولیدات الجی سری 5 مقایسه کرد و به نتیجه قابل قبولی رسید.
- در حال حاضر، تلویزیونهای اسمارت یعنی هوشمند، کارایی بسیار بیشتری از مدلهای سهبعدی دارند.
- شاید در وهله اول به نظر برسد که اعداد بیانشده در ویژگیهای ظاهری، مهم هستند ولی بدانید که در بسیاری از موارد، این اعداد جنبه تبلیغات دارند.
- سایز تلویزیون موردنظرتان را انتخاب کنید و با توجه به آن، خرید کنید. اندازههای موجود تلویزیونهای ال ای دی سامسونگ که در حال حاضر در بازار موجود است، 32، 40، 43، 49، 50، 48، 55 و 65 اینچ است و محصولات الجی در اندازه 32، 40، 42، 43، 49، 55، 58، 60، 65، 75 و 79 اینچ و همچنین تلویزیونهای سونی در اندازههای 32، 40، 43، 48، 49، 50، 55، 60، 65، 75 و 85 اینچ وجود دارد.
مقایسه تلویزیونها ازنظر طراحی و ظاهر
همه کاربران دوست دارند که بهترین برند تلویزیون را تهیه میکنند دارای طراحی گیرا و جذابی باشد و بنابراین، تولیدکنندگان نیز سعی میکنند بر روی این موضوع متمرکز باشند. محصولات شرکت سامسونگ، دارای جزییات ریزی در ظاهرشان هستند و انحنای زیبایی در طراحی برخی از محصولات این شرکت وجود دارد که آن را از سایر تلویزیونها جدا میکند.
در یک مقایسه کلی، تلویزیونهای الجی، بهترین ظاهر را در میان سایر رقبا دارد و کاملاً مشخص است که این شرکت، از هزینه و سلیقه برای طراحی محصولاتش فروگذار و دریغ نمیکند. در مورد محصولات این شرکت، میتوان 4 رده را در نظر گرفت: پایین رده، میان رده، بالا رده و سری سیگنچر. با کمی دقت میتوان متوجه شد که دقت و ظرافت در تمامی محصولات این شرکت به چشم میخورد و همه بازههای موردنظر، این حس را به بیننده القا میکنند. حتی به جرئت میتوان گفت که سری میان رده به بالا، بسیار بینقص و خاص طراحیشده است ولی بازهم باید توجه داشت که سامسونگ و سونی را نمیتوان از قلم انداخت و فوقالعاده بودن در مدلهای ردهبالای این محصولات، به چشم میخورد.
سامسونگ در رتبه دوم قرار میگیرد؛ که در طراحی تلویزیونهای سری 8 به بالای خود، اهمیت زیادی میدهد و یک طراحی همهجانبه را ارائه میدهد و همه جوانب را در نظر میگیرد. این شرکت، تنها تولیدکننده تلویزیونهای منحنی است و محصولات سونی، در مرتبه بعد قرار دارند. اوج خلاقیت این کمپانی در طراحی تلویزیونهای نورافکن بسیار روشن، به چشم میخورد و نشان داد که برخلاف اینکه طراحی منحنی تلویزیون در شرکتهای دیگر زیاد دلچسب نیست ولی این تولیدکننده، در این زمینه قدرتمند است. بهعنوانمثال، در طراحی تلویزیون مدل KS9500 خود، ترکیبی از ظرافت و فلز و پلاستیک را به رخ میکشد و زیبایی بیحدوحصر را به بینندگان نشان میدهد و آن را در گروه بهترین تلویزیون 2020 قرار می دهد.
تلویزیونهای سونی بهراحتی در زمینه طراحی و ظاهر، در مرتبه سوم و پس از دو شرکت یادشده قرار میگیرند و دلیل اینکه هیچگاه در این زمینه پیشی نمیگیرند این است که محصولات این شرکت چه در مدلهای پایین رده و چه در ردههای بالاتر، هیچ سلیقه خاصی را راضی نمیکنند و تنها هدفشان، تولید یک تلویزیون بوده و بس؛ ولی نکتهای که مهم است این است که بههیچوجه نمیتوان آن را در رتبهای پایینتر نیز قرارداد زیرا جدای هر مدلی، اولدهای سونی، دارای طراحی منحصربهفرد و بینظیری هستند.
طراحی و ظاهر تلویزیونهای فیلیپس بهگونهای است که در همه آنها، زیبایی و چشمگیر بودن به بیننده القاء میشود، ولی نکته مهم در طراحی تمام محصولات آن، سادگی است و در مقایسه با بهترین تلویزیون 2020 نامبرده شده در بالا، حرفی برای گفتن ندارد.
پاناسونیک هم در این زمینه، به سیاستهای شرکت فیلیپس، پایبند بوده و سادگی، خصوصیت بارز همه تولیدات این شرکت است.
هایسنس نیز ازنظر ساخت و زیبایی، رتبه بعدی را به خود اختصاص داده است زیرا جدای از خصوصیات خوبی که این محصولات دارد، ولی ظاهر مطلوبی ندارد و خلاقیت و جذابیت خاصی در طراحی المانهای مختلف آن دیده نمیشود؛ پس میتوان به این نتیجه رسید که هایسنس، ضعیفترین طراحی را دارد.
مقایسه تلویزیونها ازنظر دوام و کیفیت تولید
اگر بخواهیم از این جنبه به تولیدات هر شرکت بنگریم، به این نتیجه میرسیم که محصولات سونی، گوی سبقت را در این مورد از سایرین ربودهاند. سونی، زیاد به قیمت تمامشده کالا توجه نمیکند و اگرچه به تلویزیونهای رده پایین خود توجه آنچنانی ندارد ولی میان ردهها را باکیفیت ساخت عالی به بازار ارائه میکند و در ردههای بالا نیز، رتبه اول را به خود اختصاص میدهد.
محصولات شرکت سامسونگ، از این نظر بعد از محصولات شرکت سونی قرار دارد و سری کوانتوماین برند، بسیار باکیفیت و در حد محصولات شرکت سونی هستند. این شرکت علاوه بر توجه به محصولات بالا رده خود، به ردههای پایینتر هم بیتوجه نیست.
در رتبه سوم هم برند معروف الجی قرار دارد؛ که از این نظر، با محصولات سامسونگ، اختلاف کمی دارد و دلیل اینکه پایینتر از تولیدات آن قرار میگیرد، این است که سریهای بالا رده آن، بهپای اولدهای الجی و مدلهای سری 9 سامسونگ نمیرسد؛ ولی کلاً محصولات رده پایین و میان رده الجی، دارای کیفیت ساخت بهتری نسبت به دو رقیب همیشگی خود یعنی سامسونگ و سونی هستند و در این ردهها، کیفیت بهتری دارد.
در مورد تولیدات پاناسونیک لازم است به این نکته توجه شود که تلویزیونهای ردهبالای این شرکت از کیفیت مطلوبی بهره میبرند ولی این کیفیت از هر مدل به مدلی دیگر متفاوت است و برخی از مدلهای آن، احساس خوبی را به کاربر منتقل نمیکند، زیرا این برند، توجه خاصی به مدلهای رده پایین و میان رده خود نمیکند.
تلویزیونهای فیلیپس، نیز در این مورد بهمانند پاناسونیک عمل میکند و کیفیت خاص و درخور توجهی ندارد و بنابراین در رده پنجم از این مقایسه قرار میگیرد.
هایسنس نیز ازنظر کیفیت ساخت در رده آخر قرار دارد و آنطور که احساس میشود، نمیخواهد رویه خود را عوض کند، بهعنوانمثال، تلویزیون بسیار نازک H9E میتواند با فشار کوچکی، خم بشود و تلویزیون را با چالش روبرو کند. بدنه این مدل، کاملاً پلاستیکی است و حاشیه پنل نیز زیاد است.
مقایسه تلویزیونها ازنظر قیمت
توجه به قیمت تمامشده بهترین تلویزیون 2020 ، مهمترین معیار برای انتخاب در نگاه اول است.
تلویزیونهای الجی در این مورد در مدلهای مشابه با تلویزیونهای سامسونگ، کمی ارزانتر هستند و در کل، از میان برندهای یادشده در متن، الجی کمترین قیمت را دارد. الجی در طول سالیان متمادی، تمام اصول کیفی برای قرار گرفتن در جایگاه یک محصول ایده ال را کسب کرده است و طبیعتاً خوش قیمتتر از سایر برندهاست. شاید بتوان گفت که در یکی دو سال اخیر، میتوان این ویژگی را در مورد محصولات سامسونگ به کاربرد؛ زیرا سری 7000 سامسونگ، یک غول تمامعیار باقیمت یک تلویزیون FHD است و در محصولات ردهبالای سامسونگ نیز میتوان از KS های خوش قیمت نام برد ولی بازهم نمیتوان قیمت پایین محصولات الجی را نادیده گرفت که تقریباً بیرقیباند. بهعنوانمثال، تلویزیون LK5730 الجی در اندازههای متفاوت و قیمت پایین، میتواند بهترین گزینه باشد؛ زیرا هم امکانات هوشمند و هم طراحی زیبا و صدای بینظیر و درنهایت قیمت کمتری دارد. در میان ردههای 4k نیز چند مدل UHD و SUHD باقیمت پایین و کیفیت بالا و دارا بودن همه امکانات یک محصول خوب و قابلتوجه، میدرخشند.
در مرتبه بعد، تلویزیونهای شرکت هایسنس قرار دارند. این شرکت چینی بزرگ که تحت لایسنس شار کار میکند و برند تجاری این شرکت را خریداری کرده است، باهدف پایین آوردن قیمت، به رقابت با سایر برندها میپردازد و در حالت کلی، بااینکه ازنظر کیفیت صدا و ساخت و طراحی و همچنین بزرگنمایی دیجیتال و پخش شبکههای خانگی در ردهای پایینتر از سامسونگ قرار دارد ولی بک لایت تمام آرایه آن باعث شده تا نسبت به این رقیب خود، عمق مشکی را بیشتر به نمایش بگذارد و پرفورمنس تماشای فیلم 4k بهتری در محیط تاریک برای بینندگان فراهم کند.
برند معتبر سامسونگ نیز در رتبه سوم قرار دارد؛ که توانسته است در سالهای اخیر، نسبت به کاراییهای ارائهشده در محصولات تولیدیاش، رتبه اول قیمت را به خود اختصاص بدهد.
محصولات فیلیپس در رده بعدی قرار دارند و بهصورت کاملاً مشخص، قیمتگذاری مناسبی ندارند و با توجه به پرفورمنسی که ارائه میدهند، این نکته بیشتر خودنمایی میکند. بهعنوانمثال،Pus7803 که بهعنوان رقیب Q6FN و B7 به شمار میرود، میتوان گفت کیفیت پرفورمنس تصویر، هوشمندی، امکانات و نیز قیمت آن قابلمقایسه با رقبایش نیست و بااینکه کیفیت ساخت خیلی خوبی دارد، اما نسبت قیمت به پرفورمنس آن نسبت به سایر رقبا کمتر است و از این بایت در رده چهارم قرار میگیرد.
بااینکه محصولات سونی به طرز باورنکردنی خوشصدا و خوش تصویر هستند ولی نسبت به قیمت بالای این محصولات، کارایی ندارند و پاناسونیک، حتی از سونی هم در این مورد بدتر عمل کرده و هیچ نسبت مشخصی در قیمتگذاری نسبت به کارایی را رعایت نکرده است.
مقایسه تلویزیونها ازنظر کیفیت تصویر
صرفنظر از برند تلویزیون، بهطورکلی، اولدها دارای کنتراست و زاویه دید عالی هستند ولی عمر فید نسبتاً کمی دارند. IPS ها به بهرهمندی از زاویه دید خوب رنگهای درخشان و شارپی معروف هستند ولی کنتراست پایین و مشکی ضعیفی دارند و معمولاً برای دیدن فیلم در شب توصیه نمیشوند، ولی از خصوصیات خوب آنها این است که نسبت به ضربه، مقاوم هستند و پخششدگی رنگ برایشان ایجاد نخواهد شد. در مورد پنل ها نیز باید بدانیم، پنل های IPS تا زاویه 45 درجه، خواص را از دست نمیدهند و پنل های OLED حتی تا 90 درجه میتوانند این خصوصیات را حفظ کنند و فقط کمی روکش بنفش و یا هاله سبز بر روی نمایشگر خود را نشان بدهد. VA پنل ها هم نهایتاً تا 35 درجه را بادید خوب و بینقص نشان میدهند و تا 60 درجه نیز میتوانند بهراحتی لذتبخش باشند ولی پسازآن، رنگها کمرنگتر و کنتراست نیز کمتر میشود.
سونی، بهترین تصویر را در میان تولیدکنندگان بهترین برند تلویزیون ارائه میدهد و در این میان، خودنمایی میکند. این شرکت با سریهای A و Z خود توانست ثابت کند که کیفیت و دقت محصول اتفاقی نیست و برحسب تجربه به دست میآید و با روش قدیمی خود توانست بهتر از سایر رقبا پرفورمنس بدهد. شاید به نظر برسد که این شرکت در محصولات رده پایین خود، کیفیت خوبی را ارائه نمیدهد ولی هرچه به بازههای میانی و ردههای بالا وارد میشویم، سیر صعودی کیفیت را بهوضوح مشاهده مینماییم. اگرچه، برندهای الجی و سامسونگ، بیشترین فروش را در بازار دارند ولی تلویزیونهای سونی به علت کیفیت بالای تولید، اصالت و جایگاه ویژهای دارند و خریدارانی که میتوانند با هزینه بالای این محصولات کنار بیایند و کیفیت برایشان در درجه اول قرار دارد، میتوانند آن را انتخاب کنند.
پسازآن، در مرتبه دوم، تلویزیونهای سامسونگ قرار میگیرد که بسیار نزدیک به سونی در زمینه تلویزیونهای LED قرار میگیرد و کیفیت تصویر جادویی ان و همچنین درخشش بالای تصویر بهویژه در تلویزیونهای QLED به چشم میخورد.
محصولات شرکت الجی، مقام سوم بهترین کیفیت تصویر را به خود اختصاص داده است. در حالت کلی، تلویزیونهای OLED الجی، بسیار باکیفیت هستند و در رقابت با سایرین، حرف زیادی برای گفتن دارند. تلویزیونهای رده پایین و رده میانی LED این برند و حتی بالا ردههای این مدلها، کنتراست پایین و مشکی ضعیفی دارند.
تلویزیونهای پاناسونیک ازنظر کیفیت تصاویر، در چهارمین رتبه قرار دارند. این محصولات، عملکرد قابل قبولی دارند و لازم به ذکر است که تلویزیونهای ردهبالای این برند، تصویری فوقالعاده باکیفیت دارند. در مورد میان ردههای پاناسونیک ازجمله ردههای 500 تا 700، زیاد توجهی به کیفیت تصویر نشده است و باوجود پنل های VA تعبیهشده روی این محصولات، قابلیتهای خاصی که برندهای دیگر ازجمله الجی و سامسونگ دارند، به چشم نمیخورد و برندهای نامبرده، کیفیت تصویر بالاتری دارند.
تلویزیونهای فیلیپس، رتبه پنجم را به خود اختصاص دادهاند و عملکرد ضعیفی دارند. محصولات این شرکت، مثل تولیدات شرکت پاناسونیک، امکانات مفیدی برای داشتن بالاترین بازده و شخصیسازی در پلتفرم را ارائه نمیدهند و کیفیت میان ردههای این برند در سریهای 5 و 6 با سریهای 6 و 7 الجی قابلمقایسه است؛ البته محصولات الجی در این دو سری دارای قیمت پایینتر و امکانات بیشتری هستند.
در آخر، مدلهای شرکت هایسنس قرار دارند. شاید بتوان گفت که این کمپانی در کیفیت تصویر عملکرد خوبی دارد ولی نهایت کیفیت و فناوری این تلویزیونها در نوردهی موضعی همه آرایهها با پرفورمنس مشکی و روشنایی بالای آن خلاصه میشود. قابلیت UpScaling در این محصولات بسیار ضعیف است و قابلرقابت با هیچ برندی نیست چون هیچ چیپی برای بالاتر بردن کیفیت ندارند و خرید محصولات این شرکت با ریسک بالا همراه است.
مقایسه تلویزیونها ازنظر کیفیت صدا
در مورد کلی به نظر میرسد، تلویزیونهای رده پایین سونی دارای کیفیت صدای خیلی بدی هستند ولی بالا ردههای این برند، صدایی بینظیر دارند. تلویزیونهای الجی از رده پایین تا ردههای بالا دارای شیب کیفی ملایمی از خوب تا عالی در کیفیت صدای محصولات است. سامسونگ هم به همین صورت عمل کرده و از کیفیت صدای متوسط تا عالی را در بین محصولات خود دارد.اگر در مورد صدا و کیفیت صوتی، به حد فراتر از عادی فکر میکنید، میتوانید با پرداخت هزینهای اضافی، یک سیستم صوتی جداگانه را برای تلویزیون خود خریداری کنید.
سونی در صف مقدم کیفیت صدا در محصولات خود قرار دارد و از سیستمهای صوتی بسیار باکیفیت با فنّاوریهای خاص و منحصربهفرد استفاده میکند؛ البته تلویزیونهای میان رده و پایین رده سونی سری 9000 به پایین، از سیستم صوتی جالبی برخوردار نیستند و در این مورد از سایر رقیبان خود ضعیفتر عمل میکنند ولی در مورد بقیه محصولات، تقریباً عملکرد خوبی داشته است.
چنانچه در نظر دارید با خرید یک تلویزیون، به بهترین سیستم صوتی نیز دسترسی داشته باشید، باید بدانید که تلویزیونهای ردهبالای الجی، دارای اسپیکرهای معروف و آزمون شده کمپانی هارمن کاردن هستند و بسیار بهتر از سامسونگ عمل میکنند.
محصولات شرکت سامسونگ ازنظر رتبهبندی در مرتبه سوم قرار میگیرند و حتی در کمال تعجب، سیستمهای صوتی سری 9 سامسونگ، پرفورمنس ضعیفتری نسبت به سری 8 این محصولات دارند.
در ردههای بعدی نیز، پاناسونیک، فیلیپس و هایسنس قرار دارند. پاناسونیک در مدلهای سطح بالای خود، سیستم صوتی نسبت خوبی دارد ولی در مورد ردههای میانی و پایین ردهها، کیفیت صدای خوبی را فراهم نکرده که در مورد این ردهها، با محصولات سونی قابلمقایسه است. فیلیپس هم بهمانند پاناسونیک ولی با شیب صعودی ملایمتری بوده است. هایسنس هم کیفیت صدای خوبی را ارائه نمیدهد و بهترین تلویزیونهای این برند در مدلهای سری 8 و 9، در بهترین شرایط، سیستم صوتیای در حد تلویزیونهای میان رده سامسونگ و الجی دارند.
مقایسه تلویزیونها ازنظر امکانات و لوازم جانبی
قابلیتها و امکانات خاصی که بهترین مارک تلویزیون در رقابت با سایر برندها در نظر میگیرد میتواند برای کاربر نهایی بسیار مفید باشد و بهاینعلت که موجب سهولت کارها برای کاربران نهایی میشود، بسیار حائز اهمیت است.
الجی، امکانات گستردهای از قبیل اتصالات، ورودیها، تیونرهای وسیعتر و انواع کنترلر های جادویی را با بالاترین بازده برای کاربران فراهم کرده است. بهتازگی هم محصولات این شرکت به هوش مصنوعی AI ThinQ مجهز شدهاند تا بیش از گذشته، پاسخگوی دستورات صوتی کاربر باشند و پرفورمنس و کارایی منحصربهفردی را به نمایش بگذارد. از میان محصولات الجی، مواردی که دارای کد آخر Uیا V هستند و یا آن محصولاتی که این کد را در وسط حروفشان دارند، از همه تیونرها پشتیبانی میکنند، مثل PUA یا PUB. نمایشگرهای اولد و IPS الجی، نسبت به ضربه بدون واکنش هستند و رنگ ریزی ندارند و همچنین دارای زاویه دید بهتری نسبت به همه برندهای دیگر هستند که VA پنل دارند و به ضربه هم مقاوم نیستند.
کنترل جادویی این محصولات نیز با اشارهگر موس مانند خود تجربه کاربری خاصی را برای شما رقم میزنند که امکان جستجو میان همه پلتفرمهای هوشمند تلویزیونهای مارک الجی دارای سیستمعامل قدرتمند webOS هستند و درواقع، ازنظر اینترنت و امکانات هوشمند دیگر، در رتبه اول قرار میگیرند. از دیگر امکانات این برند میتوان به ریموت کنترل جادویی و دارا بودن دکمههای نت فلیکس و آمازون اشاره کرد که بر روی ریموت در دسترس است و نیاز به هیچ سختافزار قدرتمندی ندارد و الجی را در این مورد از سایر رقبا متمایز کرده است.
تلویزیونهای سامسونگ ازنظر داشتن امکانات جانبی در رتبه دوم قرار دارند. این محصولات در ردههای بالا دارای جعبه اتصالات، VRR، نمایشگر Quantom Dot و بهترین بک لایت FALD هستند. همچنین پلت فرم هوشمند این محصولات دارای کاربری بسیار آسان و امکانات فوق العاده ای است و برای بازی خورها فرصتهای خوبی را فراهم کرده است. همه تلویزیونهای ردهبالای سامسونگ دارای امکانات و فناوریهای خاص هستند ولی ردههای پایین و میان ردهها همه این امکانات را ندارند ولی برند رقیب این شرکت یعنی الجی، همه امکانات منحصربهفردش را در تمامی تلویزیونهای هوشمند خود دارد.
سونی، مرتبه بعد را به خود اختصاص داده است. این شرکت، امکانات متعددی را در اختیار کاربران قرار میدهد، بهعنوانمثال، پلتفرم همه محصولات هوشمند سونی، اندروید است و دسترسیهای آسانی را به اپلیکیشن های متعدد فراهم میکند و تا مدتها سرگرمی را برای کاربران به ارمغان میآورد. در تلویزیونهای ردهبالای سونی، بک لایت تمام آرایه نوردهی موضعی وجود دارد که نتیجه آن، نمایش مشکی عمیقتر و عدم نشت نوری در محتوای پخش سیاه است.
در مرتبه چهارم نیز، برند فیلیپس قرار دارد. این کمپانی هم بهمانند سونی، از اندروید با تمام ویژگیهای خاصش بهره میبرد. تلویزیونهای ردهبالای فیلیپس، از یک چیپ قدرتمند بهره می برند و بازه بی نظیری را در بازسازی و نمایش محتوای پخش ارائه می کند ولی ایرادی که وجود دارد این است که تنها تلویزیون های رده بالای این برند از این خصوصیات استفاده می کنند. سیستم نوری اولدها و انواع ال ای دی ها هم منحصر به فرد و جذاب است و لذت تماشای فیلم را به کاربران هدیه میدهد. مدل های رده بالای این کمپانی مجهز به آمبیلایت های 3 گانه هستند که با توان و دقت بسیار بیشتری محتوای پخش را شبیه سازی می کند و در دکور پشتی تلویزیون در می اورد و این ها همه به زیبایی ها و قابلیت های منحصر به فرد این برند می افزاید.
تلویزیونهای پاناسونیک که در رده بعدی قرار می گیرند، قابلیت های اضافی و خاصی ندارند و ما تلویزیون های ساده و با کیفیتی را می بینیم که البته گران قیمت هم هستند. نکته مهم این است که حرکت خاصی که پاناسونیک داشته، کوچکردن از پلتفرم فایرفاکس خام و پر از ایراد و باگ و محدودیت فراوان به فایرفاکس نسخه جدید است کهتقریبا توانسته، همه ایرادات مربوط به کندی و سهولت استفاده کاربران را به بهترین نحو ممکن سرو سامانبدهد.
برند هایسنس در آخرین مرتبه قرار دارد و تنها چیزی که می توان گفت این است که هیچ امکانات و قابلیت خاصی ندارد. یک پلتفرم خشک دارد که به لطف تغییرات گوگل در نسخه 8، بسیار عالی و سریع شده است. حتی کنترل های این تلویزیون نیز بیشتر به اسباب بازیهای کودکانه می ماند که اگر شما ریموت های کنترل هوشمند برندهای ال جی و سونی وسامسونگ را با آن مقایسه کنید، قطعا به ان خواهید خندید و این بی کیفیتی برایتان جالب و باورنکردنی خواهد بود.
مقایسه تلویزیونها ازنظر استفاده راحت و کاربری آسان
کاربری سیستم بهترین مارک تلویزیون ، به سیستمعامل آن وابسته است و کاربران از همان لحظه اول روشن کردن تلویزیون با سیستمعامل کار میکنند. یک سیستمعامل خوب، بهترین شرایط را برای پاسخگویی مناسب کاربری، رابط کاربری آسان، دسترسی راحت به برنامه ها و نیز دارا بودن برنامههای کاربردی و متنوع فراهم میکند.
تلویزیونهای الجی دارای بهترین سیستمعامل در بین برندهای شناختهشده و معتبر هستند. سیستم عامل WebOS استفاده شده در این تلویزیون ها دارای کاربری آسان است و تنطیمات پیشرفته بسیار دارد و همچنین از اپلیکیشن های زیادی پشتیبانی می کند. قابلیت Cast دارد و همچنین از درگاههای ورودی زیادی نیز پشتیبانی می کند.این پلتفرم، سبک و سریع و کارامد است.
پاناسونیک در رتبه دوم قرار دارد که از پلتفرم MyHomeScreen استفاده می کند و دارای راحتی بسیار است و محیز کاربری روانی دارد. تنطیمات پیشرفته بسیاری دارد ولی اپلیکیشن های کمی دارد و قابلیت Cast و پشتیبانی از پخش در درگاههای ورودی را در کاربری اش دارد؛ ولی نقطه ضعف آن، این است که ظاهر آن، بیش از حد ساده است و فقط تلویزیون های رده بالای این برند دارای این سیستم عامل هستند.
برند سامسونگ، از این نظر رتبه سوم را به خود اختصاص داده است. پلتفرم Tizen به کاررفته در آن، دارای سهولت استفاده متوسط است و محیط کاربری ضعیفی دارد. با وجود این که تنظیمات پیشرفته فراوانی دارد و از تعداد زیادی اپلیکیشن پشتیبانی می کند اما روان بودن این اپلیکیشن ها در حد متوسط است. از نقاط ضعف آن می توان به بهینه نبودن قابلیت جستجوی آن اشاره کرد که احتمال خطا در آن بالاست.
برندهای سونی با پلتفرم Android که سهولت استفاده متوسط دارد و محیط کاربری ضعیفی هم دارد در مرتبه بغدی قرار می گیرد. این پلتفرم، تنظیمات پیشرفته بسیاری دارد و با وجود فراوانی اپلیکیشن ها، روانی این اپلیکیشن ها در حد متوسط است. نقطه ضعف آن، این است که اغلب منوها و دسترسی ها در آن، دارای باگ هستند.
فیلیپس، هایسنس که در رتبههای بعدی ازنظر کاربری آسان و راحتی تعامل با کاربر قرار دارند، از پلتفرم اندروید بهره می برندکه بهینه سازی نشده است. این سیستم عامل بسیار گسترده می باشد و با وجود این که در دیوایس های هوشمند مختلفی در سرتاسر جهان کاربری دارد اما به درستی بهینه سازی نشده است.
با توضیحاتی که در بالا داده شد، تلویزیونهای سامسونگ:
1. نسبت به محصولات سونی، قیمت پایینتری دارند.
2. نسبت به الجی و سونی، دارای کیفیت متوسط هستند.
3. از فنّاوری محدب در ساختارشان استفادهشده است.
4. برخی از مدلها، دارای کنترل جادویی هستند.
5. کیفیت تصویر در این تلویزیونها،HD، Full Hd و 4K است.
6. در این تلویزیونها، گیرنده DVB، DVB-2، DVB-C-DVB-C وجود دارد.
7. ورودی USB-HDMI دارد.
8. در محصولات این تلویزیون، پنل ها و نمایشگرهای کوانتومی وجود دارد.
9. نوع پنل های بهکاررفته در این تلویزیونها، AV و QLED است.
10. از امکانات جانبی این تلویزیونها میتوان به بلوتوث و وای فای اشاره کرد.
11. پردازنده مرکزی قوی در این محصولات تعبیهشده است.
12. تصویر در این تلویزیونها با سرعتبالا رفرش میشود.
13. از سیستمعامل تایزن TIZEN در این وسایل، استفاده میشود.
14. در کشور مصر، تولید میشود.
تلویزیونهای مارک سونی:
1. نسبت به مدلهای مشابه الجی و سامسونگ، قیمت بالاتری دارند.
2. همچنین، کیفیت بالاتری نسبت به دو برند یادشده دارند، پس این بالاتر بودن قیمت، بیدلیل نیست.
3. کیفیت تصاویر در این تلویزیونها، 4k، Full HD و HD است.
4. مدلهای قدیمی سونی، از فنّاوری سهبعدی بهره میبرد.
5. گیرندههای DVB-S2، DVB-S، DVB-T2 و DVB-C در محصولات این شرکت تعبیهشده است.
6. دارای پورتهای USB-LAN و HDMI است.
7. میتوان از قابلیت ضبط و حافظه داخلی آن به نحو احسن استفاده کرد.
8. نوع پنل های بهکاررفته در آن، IPS، VA و OLED است.
9. قابلیت بلوتوث و وای فای دارد.
10. از پردازنده قوی برخوردار است.
11. رفرش تصاویر با هرتز بالا با سرعتی بالا انجام میشود.
12. سیستمعامل استفادهشده در این تلویزیونها، اندروید Android است.
13. ساخت کشور مالزی است.
تلویزیونهای الجی:
1. از طراحی و ظاهری زیبا برخوردار است و قیمت مناسب و مقرونبهصرفهای دارد.
2. تعداد آپشن های بهکاررفته در محصولات این کمپانی، زیاد است و کارایی این محصولات را چند برابر کرده است.
3. پردازندههای قوی و فنّاوری نانوسل را نباید در تولیدات این شرکت نادیده گرفت.
4. کیفیت تصاویر، 4k، Full HD و HD است.
5. در مول های قدیمی از فنّاوری سهبعدی استفادهشده است.
6. گیرندههای بهکاررفته در این محصولات از نوع DVB-S2، DVB-S، DVB-T2 و DVB-C است.
7. ورودیهای تعبیهشده در این محصولات از نوع USB و HDMI است.
8. کنترل جادویی و لوازم جانبی فراوان دارد.
9. از قابلیتهای بلوتوث و وای فای بهره میبرد
10. این تلویزیونها هوشمند است و سیستمعامل WEB OS دارد.
11. ضبط و حافظه داخلی دارد.
12. پنل های بهکاررفته در این محصولات از نوع OLED و IPS است.
13. سرعت رفرش تصاویر در این تلویزیونها بالاست.
14. ساخت کشور کره است.
نظرات بازدیدکنندگان